Obtaining of fermented beverages with beet pomace
Abstract
Keywords
References
Берестень Н. Ф. Функциональность в безалкогольных напитках – концепция и инновационный проект компании «Делер» / Н. Ф. Берестень, О. Г. Шубина // Пиво и напитки. – 2000. – № 5. – С. 68–69.
Домарецький В. А. Технологія екстрактів, концентратів та напоїв із рослинної сировини / Домарецький В. А., Прибильський В. Л., Михайлов М. Г. – Вінниця: Нова Книга, 2005. – 408 с.
Напої безалкогольні. Загальні умови: ДСТУ 4069:2002. – [Чинний від 2002-10-01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2002. – 69 с.
Кошова В. М. Нові аспекти використання нетрадиційної сировини / В. М. Кошова, Т. В. Дубицька // Харчова промисловість. – 2008. – № 6. – С. 57–59.
Мететьєв А. Є. Технохімічний контроль виробництва солоду, пива і безалкогольних напоїв / Мелетьєв А. Є., Тодосійчук С. Р., Кошова В. М. – К.: Нова Книга, 2007. – 385 с.
Refbacks
- There are currently no refbacks.